Zakelijke bouw

Gebouwd op de toekomst

Mario Schoenmakers ontwerpt ook voor de zakelijke markt. Net als in de particuliere woningbouw is een intensieve inventarisatie van uw huidige bedrijfssituatie en uw plannen voor de toekomst het uitgangspunt.

Het ontwerp, uw visitekaartje

Naast de praktische aspecten van ligging, indeling, uitbreidingsmogelijkheden, materiaalgebruik en bouwwijze, moet het uiterlijk van uw nieuwe locatie of bedrijfsuitbreiding ook de sfeer ademen van uw onderneming, met oog voor geschiedenis en branche. Dat is iedere keer een mooie uitdaging voor Mario Schoenmakers.

Contact met alle partijen

Mario Schoenmakers is vaardig en ervaren in het voeren van overleg in verschillende overlegstructuren. Alle aspecten worden tot in detail uitgewerkt, zowel in de ontwerpfase als in bouw- en afrondende fase. Ook de uitvoering van uw bedrijfsuitbreiding of –renovatie is zo in ervaren handen. Van alle bouwvergaderingen wordt verslaglegging gedaan.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen voor wat betreft zakelijke bouw? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 024-6221390, of vul onderstaand aanvraagformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht