• Home
  • Particuliere bouw

Particuliere bouw

Een modelwoning of úw woning?

Het mooiste aspect aan ontwerpen voor particuliere opdrachtgevers is dat je weet voor wie je ontwerpt. Een wereld van verschil met de modelwoning die simpelweg 30 maal gedupliceerd wordt en waarvan de bewoners volstrekt anoniem blijven voor de ontwerper.

Ken de mens voor wie je ontwerpt

Mario Schoenmakers steekt veel tijd en energie in het bespreken van uw wensen. Samen met u kijkt hij naar uw levensfase en toekomstplannen. Op die manier komen er wensen en behoeften op tafel waarvan u soms niet wist dat u ze had. Hij ziet deze investering als een absolute voorwaarde om op maat en op de mens te ontwerpen. U zult zichzelf en uw wensen herkennen in ontwerp, praktische indeling, detail én afwerking.

Collectieve particuliere projecten

Steeds vaker worden woningen in een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap gerealiseerd. Het is een projectvorm die Mario Schoenmakers past als een jas. Op dit moment begeleidt ons bureau drie van dergelijke projecten. Wij verzorgen hier de kavelindeling, het woningbouwontwerp, bepalen mede de straatstructuur, de groenvoorziening en de ontsluiting van de tuinen. In de meeste gevallen verzorgen we van begin tot einde de begeleiding; van structuurontwerp tot herziening bestemmingsplan, van bouwvergunning tot aanbesteding en van uitvoering tot oplevering.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen voor wat betreft de particuliere bouw? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 024-6221390, of vul onderstaand aanvraagformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht