CPO

Steeds vaker worden woningen in een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, afgekort CPO project, gerealiseerd.

Collectief bouwen, oftewel samen bouwen, is een projectvorm die Mario Schoenmakers past als een jas en het is een van de specialismen. Op dit moment begeleidt ons bureau drie van soortgelijke CPO projecten in de regio Nijmegen. Wij verzorgen hier de kavelindeling, het woningbouwontwerp, bepalen mede de straatstructuur, de groenvoorziening en de ontsluiting van de tuinen.

In de meeste gevallen verzorgen we van begin tot einde de begeleiding van een CPO project; van structuurontwerp tot herziening bestemmingsplan, van bouwvergunning tot aanbesteding en van uitvoering tot oplevering. Daarmee vormen we de spil in het hele CPO traject.

Eenheid in diversiteit

Een straat, geen enkel huis is hetzelfde, terwijl er toch sprake is van een harmonieus straatbeeld. Eenheid in diversiteit. Het is mogelijk, ook bij  betaalbare woningen.

Ken de mensen voor wie je ontwerpt

Ontwerpen voor particuliere opdrachtgevers is weten voor wie je ontwerpt. Een wereld van verschil met een modelwoning die tientallen keren gedupliceerd is, en waarvan de bewoners anoniem blijven voor de achitect. Ik wil de persoon voor wie hij ontwerpt horen, zien en spreken, en maak mijn klanten bewust van hun woonwensen. Vaak zijn dit wensen die pas naar boven komen door het stellen van de juiste vraag. Een proces dat hij graag met de opdrachtgever doorloopt. Het ontwerp sluit hierdoor zo goed mogelijk aan op de wensen van de opdrachtgever. Privacy is eveneens een element waar ik veel aandacht aan besteed. De mogelijkheden wat betreft kavelafscheidingen staan dan ook altijd hoog op de agenda.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen voor wat betreft CPO projecten? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 024-6221390, of vul onderstaand aanvraagformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht