• Home
  • Utiliteitsbouw Nijmegen e.o.

Utiliteitsbouw Nijmegen e.o.

Mario Schoenmakers Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau doet naast particuliere bouw ook utiliteitsbouw. Voor diverse bedrijven in de regio Nijmegen hebben we kantoorpanden, magazijnen, schuren en andere bedrijfspanden ontworpen.

Zie projecten utiliteitsbouw voor een aantal aansprekende projecten die wij voor klanten in de zakelijke markt hebben gedaan. Ook voor verbouwing, renovatie, aanbouw en uitbouw bedrijfspanden kunnen we u van dienst zijn uiteraard.

Een intensieve inventarisatie van uw huidige bedrijfssituatie en uw plannen voor de toekomst het uitgangspunt. Naast de praktische aspecten van ligging, indeling, uitbreidingsmogelijkheden, materiaalgebruik en bouwwijze, moet het uiterlijk van uw nieuwe locatie of bedrijfsuitbreiding ook de sfeer ademen van uw onderneming, met oog voor geschiedenis en branche.

Persoonlijk contact met alle partijen

Mario Schoenmakers is vaardig en ervaren in het voeren van overleg in verschillende overlegstructuren. Alle aspecten worden tot in detail uitgewerkt, zowel in de ontwerpfase als in bouw- en afrondende fase. Ook de uitvoering van uw bedrijfsuitbreiding of –renovatie is zo in ervaren handen. Van alle bouwvergaderingen wordt verslaglegging gedaan.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen voor wat betreft utiliteitsbouw? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 024-6221390, of vul onderstaand aanvraagformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht